علی‌الله سلیمی با اشاره به آتش‌سوزی کتابخانه عمومی «تفکر» شهریار عنوان کرد؛

کتابسوزی اعلام ضدیت با اندیشه، تفکر و فرهنگ است

علی‌الله سلیمی، نویسنده شناخته شده حوزه ادبیات داستانی کشور با اشاره به جایگاه والای کتاب و کتابخانه در فرهنگ ایرانی و اسلامی، به آتش کشیدن کتابخانه عمومی تفکر در شهرستان شهریار را اعلام ضدیت افراد شرور با اندیشه، تفکر و فرهنگ اصیل ایرانی دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، علی‌الله سلیمی، نویسنده حوزه ادبیات داستانی کشور، طی گفت‌وگویی درباره حادثه به آتش‌کشیده شدن کتابخانه عمومی تفکر در شهرستان شهریار، عنوان کرد: با توجه به اینکه معجزه پیامبر اسلام در قالب «کتاب» بر بشریت نازل شده، کتاب و کتابخانه در فرهنگ اسلامی همواره از جایگاه والایی برخوردار بوده است و مردم مسلمان ایران نیز با کتاب انس دیرینه داشته‌اند.

وی با اشاره به ناآرامی‌های اخیر در نقاطی از کشور، گفت: در هیاهوی نا آرامی‌های روزهای اخیر و در میان اخبار تلخی که از وارد شدن خسارت به اموال عمومی به گوش می‌رسید، شنیدن خبر به آتش کشیده شدن کتابخانه عمومی «تفکر» شهرستان شهریار به عنوان یک مکان فرهنگی اجتماعی، بسیار ناگوار بود. اتفاقی که در ایام جشن کتاب و هفته کتاب و کتابخوانی کام مردم و علاقه‌مندان به کتاب را تلخ کرد.

سلیمی ادامه داد: در طول تاریخ از افرادی که کتابسوزی کرده‌اند همواره با نفرت یاد می‌شده است؛ افرادی که دارای روحیه ضد فرهنگی و همچنین مخالف تفکر و اندیشه بودند. این اتفاق نشان می‌دهد که افرادی که اقدام به آتش‌زدن این کتابخانه کرده‌اند، یا با فرهنگ اصیل ایرانی ارتباط چندانی ندارند و همین موضوع باعث شد تا مردم سریعا راه خود را از این افراد شرور و ضد فرهنگ جدا کنند.

این نویسنده ادبیات داستانی تأکید کرد: در میان این قائله، ملت ایران هرکسی را ببخشند، افرادی که کتابخانه‌سوزی کردند را نخواهند بخشید. چراکه سایر خسارات مادی قابل جبران است، اما جبران خسارات فرهنگی، به آسانی خسارات مادی نیست و اقدام این افراد، تعدی به فرهنگ، اندیشه و اعتقادات مردم بوده است. به یاد ندارم که در سال‌های اخیر چنین اتفاقی در کشور رخ داده باشد و شنیدن این اتفاق بسیار تلخ بود، امیدوارم که دیگر شاهد رخ دادن چنین اتفاقاتی نباشیم.

سلیمی کتابخانه‌ها را امکان امن فرهنگی و اجتماعی در مناطق مختلف دانست و گفت: کتابخانه‌ها به دلیل ماهیت عمومی و خدمت‌رسانی خود، به عنوان مکانی مطرح هستند که خانواده‌ها فرزندان خود را با خیالی آسوده به آنجا می‌سپارند. به عبارت دیگر آنجا که کتابخانه‌ وجود دارد، خانواده‌ها احساس امنیت می‌کنند. اما این اتفاق مأمن خانواده‌ها و به خصوص کودکان و خردسالان در این منطقه را از بین برد.

وی با اشاره به استقرار کتابخانه عمومی تفکر در مناطق حاشیه‌ای پایتخت گفت: وجود هر کتابخانه در این مناطق که به لحاظ امکانات فرهنگی  دارای محدودیت‌های بیشتری به نسبت مرکز هستند، یک غنیمت محسوب می‌شود؛ چراکه می‌تواند از رخ دادن بسیاری از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کند.

 

کتابخانه ,عمومی ,فرهنگ ,تفکر ,کتاب ,افرادی ,کتابخانه عمومی ,عمومی تفکر ,ادبیات داستانی ,شهرستان شهریار ,افراد شرور ,حوزه ادبیات داستانی ,کتابخا منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فیلم و سریال بماند معرفی کالا فروشگاهی کنکورفا farsifilm.ir ابزارفا ابزار وبلاگ ابزار سایت و ابزار رایگان وبلاگ آندرویدیفا | دانلود نرم افزار و بازی آندروید Podcast,Dub